Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Genel Bilgi
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Okulumuz Hakkında Kısa Bilgi
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK
1. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
ATT161
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
DAT101
Danışmanlık ve Kariyer Planlama
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
ASC105
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
GIT163
İngilizce - I
Zorunlu
1
1
0
2,0
4,0
ASC103
Malzeme Bilgisi
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
TTT161
Temel Bilgi Teknolojileri
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
TRT161
Türk Dili - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
ASC101
Yiyecek Hazırlama Teknikleri ve Terminolojisi
Zorunlu
1
3
0
3,0
3,0
16,0
21,0
Loading…
1. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
2. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
ATT162
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
DAT102
Danışmanlık ve Kariyer Planlama
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
ASC102
Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri
Zorunlu
1
3
0
3,0
4,0
ASC164
Hijyen ve Sanitasyon
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
GIT164
İngilizce - II
Zorunlu
1
1
0
2,0
4,0
ASC162
Mutfak Yönetimi
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
ASC104
Temel Mutfak Uygulamaları
Zorunlu
0
4
0
2,0
2,0
TRT162
Türk Dili - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
16,0
22,0
Loading…
2. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
3. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
ASC141
Mesleki Uygulama - I
Zorunlu
0
45
0
23,0
20,0
23,0
20,0
Loading…
3. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
4. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
DAT103
Danışmanlık
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
ASC201
Dünya Mutfak Sanatları - I
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
ASC261
Mönü Planlama ve Maliyet Analizi
Zorunlu
2
0
0
2,0
4,0
ASC203
Türk Mutfak Sanatları - I
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
9,0
13,0
Loading…
4. Dönem - Seçmeli Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
ASC273
Genel Turizm
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
GZT103
Güzel Sanatlar - I
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
GIT203
İngilizce - III
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
KYT173
Kültürel Tercihler Yönetimi - I
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
SET103
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - I
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
10,0
7,0
Loading…
4. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
5. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
DAT104
Danışmanlık
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
ASC202
Dünya Mutfak Sanatları - II
Zorunlu
1
4
0
3,0
3,0
ASC204
Türk Mutfak Sanatları - II
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
ASC206
Yiyecek - İçecek Kültürü
Zorunlu
3
0
0
3,0
5,0
10,0
13,0
Loading…
5. Dönem - Seçmeli Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
ASC274
Egzersiz ve Beslenme
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
GZT104
Güzel Sanatlar - II
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
GIT204
İngilizce - IV
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
KYT174
Kültürel Tercihler Yönetimi - II
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
SET104
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - II
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
10,0
7,0
Loading…
5. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
6. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
ETT202
Etkinlik
Zorunlu
0
0
0
0,0
0,0
ASC241
Mesleki Uygulama - II
Zorunlu
0
45
0
23,0
20,0
23,0
20,0
Loading…
6. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
Genel Toplam AKTS : 120
Loading…
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Program Yeterlilikleri
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Program Yeterlilikleri - Alanları
TYYÇ/Prog. Yeterlilikler Matrisi
Programın Amacı
Genel Bilgi
Öğretim Programının Yapısı
Başarı Değerlendirme
Kayıt Kabul Koşulları
Önceki Öğrenmelerinin Tanınması
Kurallar
Kazanılan Derece
Mezuniyet Koşulları
Mezunların Mesleki Profili
Bir Üst Düzeye Geçiş