Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Genel Bilgi
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Okulumuz Hakkında Kısa Bilgi
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK
Export to XLSX
Export to PDF
Dönem
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
Opsiyon Adi: (Kredi = 30, AktsKredi = 25)
Dönem: 1 (Kredi = , AktsKredi = 25)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
1
ATT161
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
1
TTT161
Temel Bilgi Teknolojileri
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
1
TRT161
Türk Dili - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
1
ASC101
Yiyecek Hazırlama Teknikleri ve Terminolojisi
Zorunlu
1
3
0
3,0
3,0
1
DAT101
Danışmanlık ve Kariyer Planlama
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
1
GIT163
İngilizce - I
Zorunlu
1
1
0
2,0
4,0
1
ASC105
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
1
ASC103
Malzeme Bilgisi
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
Dönem: 2 (Kredi = , AktsKredi = 25)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
2
ATT162
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
2
ASC102
Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri
Zorunlu
1
3
0
3,0
4,0
2
ASC162
Mutfak Yönetimi
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
2
ASC164
Hijyen ve Sanitasyon
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
2
ASC104
Temel Mutfak Uygulamaları
Zorunlu
0
4
0
2,0
2,0
2
TRT162
Türk Dili - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
2
DAT102
Danışmanlık ve Kariyer Planlama
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
2
GIT164
İngilizce - II
Zorunlu
1
1
0
2,0
4,0
Dönem: 3 (Kredi = , AktsKredi = 25)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
3
ASC141
Mesleki Uygulama - I
Zorunlu
0
45
0
23,0
20,0
Dönem: 4 (Kredi = , AktsKredi = 5)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
4
ASC201
Dünya Mutfak Sanatları - I
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
4
ASC203
Türk Mutfak Sanatları - I
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
4
DAT103
Danışmanlık
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
Ders Tipi: Seçmeli (Kredi = , AktsKredi = 5)
4
ASC273
Genel Turizm
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
4
KYT173
Kültürel Tercihler Yönetimi - I
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
4
GZT103
Güzel Sanatlar - I
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
4
GIT203
İngilizce - III
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
4
SET103
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - I
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
Dönem: 5 (Kredi = , AktsKredi = 5)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
5
ASC202
Dünya Mutfak Sanatları - II
Zorunlu
1
4
0
3,0
3,0
5
ASC204
Türk Mutfak Sanatları - II
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
5
DAT104
Danışmanlık
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
5
ASC206
Yiyecek - İçecek Kültürü
Zorunlu
3
0
0
3,0
5,0
Ders Tipi: Seçmeli (Kredi = , AktsKredi = 5)
5
ASC274
Egzersiz ve Beslenme
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
5
KYT174
Kültürel Tercihler Yönetimi - II
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
5
GZT104
Güzel Sanatlar - II
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
5
SET104
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - II
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
5
GIT204
İngilizce - IV
Seçmeli
1
1
0
2,0
4,0
Dönem: 6 (Kredi = , AktsKredi = 25)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
6
ETT202
Etkinlik
Zorunlu
0
0
0
0,0
0,0
6
ASC241
Mesleki Uygulama - II
Zorunlu
0
45
0
23,0
20,0
Kredi =
AktsKredi =
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Program Yeterlilikleri
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Program Yeterlilikleri - Alanları
TYYÇ/Prog. Yeterlilikler Matrisi
Programın Amacı
Genel Bilgi
Öğretim Programının Yapısı
Başarı Değerlendirme
Kayıt Kabul Koşulları
Önceki Öğrenmelerinin Tanınması
Kurallar
Kazanılan Derece
Mezuniyet Koşulları
Mezunların Mesleki Profili
Bir Üst Düzeye Geçiş