Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Genel Bilgi
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Okulumuz Hakkında Kısa Bilgi
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK
Export to XLSX
Export to PDF
Dönem
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
Opsiyon Adi: (Kredi = 30, AktsKredi = 25)
Dönem: 1 (Kredi = , AktsKredi = 25)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
1
UTAR-I-TA01
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
1
GTEK-I-TO01
Gıda Bilimi ve Teknolojisi - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
1
YING-I-TO02
İngilizce - I
Zorunlu
4
0
0
4,0
5,0
1
MLBG-TO01
Malzeme Bilgisi
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
1
UTBT-I-TA01
Temel Bilgi Teknolojileri - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
1
TURK-I-TA01
Türk Dili - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
1
YHPT-TO02
Yiyecek Hazırlama Teknikleri ve Terminolojisi
Zorunlu
1
3
0
3,0
3,0
1
MUYO-TO02
Mutfak Yönetimi
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
Dönem: 2 (Kredi = , AktsKredi = 25)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
2
UTAR-II-TA01
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
2
UTBT-II-TA01
Temel Bilgi Teknolojileri - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
2
TURK-II-TA01
Türk Dili - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
2
EPYT-TO02
Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri
Zorunlu
1
3
0
3,0
2,0
2
GTEK-II-TO01
Gıda Bilimi ve Teknolojisi - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
2
HJSN-TO01
Hijyen ve Sanitasyon
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
2
YING-II-TO02
İngilizce - II
Zorunlu
4
0
0
4,0
5,0
2
TMUT-TO01
Temel Mutfak Uygulamaları
Zorunlu
0
4
0
2,0
2,0
Dönem: 3 (Kredi = , AktsKredi = 25)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
3
MUAS-I-TO02
Mesleki Uygulama - I
Zorunlu
0
45
0
23,0
20,0
Dönem: 4 (Kredi = , AktsKredi = 5)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
4
ASC201
Dünya Mutfak Sanatları - I
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
4
ASC261
Mönü Planlama ve Maliyet Analizi
Zorunlu
2
0
0
2,0
4,0
4
ASC203
Türk Mutfak Sanatları - I
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
4
DAT101
Danışmanlık ve Kariyer Planlama
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
Ders Tipi: Seçmeli (Kredi = , AktsKredi = 5)
4
GZT171
Güzel Sanatlar - I
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
4
SET171
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - I
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
4
ASC271
Genel Turizm
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
4
GIT271
İngilizce - III
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
4
KYT171
Kültürel Tercihler Yönetimi - I
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
Dönem: 5 (Kredi = , AktsKredi = 5)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
5
ASC202
Dünya Mutfak Sanatları - II
Zorunlu
1
4
0
3,0
3,0
5
ASC204
Türk Mutfak Sanatları - II
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
5
ASC262
Yiyecek - İçecek Kültürü
Zorunlu
3
0
0
3,0
5,0
5
DAT102
Danışmanlık ve Kariyer Planlama
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
Ders Tipi: Seçmeli (Kredi = , AktsKredi = 5)
5
GZT172
Güzel Sanatlar - II
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
5
SET172
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - II
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
5
GIT272
İngilizce - IV
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
5
ASC272
Egzersiz ve Beslenme
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
5
KYT172
Kültürel Tercihler Yönetimi - II
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
Dönem: 6 (Kredi = , AktsKredi = 25)
Ders Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
6
ETT202
Etkinlik
Zorunlu
0
0
0
0,0
0,0
6
ASC241
Mesleki Uygulama - II
Zorunlu
0
45
0
23,0
20,0
Kredi =
AktsKredi =
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Program Yeterlilikleri
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Programın Amacı
Genel Bilgi
Öğretim Programının Yapısı
Başarı Değerlendirme
Kayıt Kabul Koşulları
Önceki Öğrenmelerinin Tanınması
Kurallar
Kazanılan Derece
Mezuniyet Koşulları
Mezunların Mesleki Profili
Bir Üst Düzeye Geçiş