v
KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK
Ders Kodu 
Ders Adı 
PY1 
PY2 
PY3 
PY4 
PY5 
PY6 
PY7 
PY8 
PY9 
PY10 
PY11 
PY12 
PY13 
UTAR-I-TA01Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I0500000000000
UTAR-II-TA01Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II0500000000000
ASC201Dünya Mutfak Sanatları - I3423323445323
ASC202Dünya Mutfak Sanatları - II0000000000000
ASC272Egzersiz ve Beslenme0000050000000
EPYT-TO02Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri0003340340220
ASC271Genel Turizm0020200002202
GTEK-I-TO01Gıda Bilimi ve Teknolojisi - I0000405000000
GTEK-II-TO01Gıda Bilimi ve Teknolojisi - II0000405000000
GZT171Güzel Sanatlar - I0400000000000
GZT172Güzel Sanatlar - II0400000000000
HJSN-TO01Hijyen ve Sanitasyon0002302000000
YING-I-TO02İngilizce - I4000000000000
YING-II-TO02İngilizce - II4000000000000
GIT271İngilizce - III5000000000000
MLBG-TO01Malzeme Bilgisi0003510000000
MUAS-I-TO02Mesleki Uygulama - I0000543053503
ASC241Mesleki Uygulama - II1011000000000
ASC261Mönü Planlama ve Maliyet Analizi0010100000110
MUYO-TO02Mutfak Yönetimi0004000400000
SET171Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - I0000030030010
SET172Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - II0000030000020
UTBT-I-TA01Temel Bilgi Teknolojileri - I0003000000000
UTBT-II-TA01Temel Bilgi Teknolojileri - II0003000000000
TMUT-TO01Temel Mutfak Uygulamaları0004242220000
TURK-I-TA01Türk Dili - I0050000000000
TURK-II-TA01Türk Dili - II0050000000000
ASC203Türk Mutfak Sanatları - I0002004242130
ASC204Türk Mutfak Sanatları - II0000000000000
ASC262Yiyecek - İçecek Kültürü0021323131345
YHPT-TO02Yiyecek Hazırlama Teknikleri ve Terminolojisi0000000350000