Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Genel Bilgi
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Okulumuz Hakkında Kısa Bilgi
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK
Ders Kodu
Ders Adı
PY1
PY2
PY3
PY4
PY5
PY6
PY7
PY8
PY9
PY10
PY11
PY12
PY13
UTAR-I-TA01
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
UTAR-II-TA01
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC201
Dünya Mutfak Sanatları - I
3
4
2
3
3
2
3
4
4
5
3
2
3
ASC202
Dünya Mutfak Sanatları - II
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC272
Egzersiz ve Beslenme
0
0
0
0
0
5
0
0
0
0
0
0
0
EPYT-TO02
Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri
0
0
0
3
3
4
0
3
4
0
2
2
0
ASC271
Genel Turizm
0
0
2
0
2
0
0
0
0
2
2
0
2
GTEK-I-TO01
Gıda Bilimi ve Teknolojisi - I
0
0
0
0
4
0
5
0
0
0
0
0
0
GTEK-II-TO01
Gıda Bilimi ve Teknolojisi - II
0
0
0
0
4
0
5
0
0
0
0
0
0
GZT171
Güzel Sanatlar - I
0
4
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
GZT172
Güzel Sanatlar - II
0
4
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
HJSN-TO01
Hijyen ve Sanitasyon
0
0
0
2
3
0
2
0
0
0
0
0
0
YING-I-TO02
İngilizce - I
4
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
YING-II-TO02
İngilizce - II
4
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
GIT271
İngilizce - III
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
MLBG-TO01
Malzeme Bilgisi
0
0
0
3
5
1
0
0
0
0
0
0
0
MUAS-I-TO02
Mesleki Uygulama - I
0
0
0
0
5
4
3
0
5
3
5
0
3
ASC241
Mesleki Uygulama - II
1
0
1
1
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC261
Mönü Planlama ve Maliyet Analizi
0
0
1
0
1
0
0
0
0
0
1
1
0
MUYO-TO02
Mutfak Yönetimi
0
0
0
4
0
0
0
4
0
0
0
0
0
SET171
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - I
0
0
0
0
0
3
0
0
3
0
0
1
0
SET172
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - II
0
0
0
0
0
3
0
0
0
0
0
2
0
UTBT-I-TA01
Temel Bilgi Teknolojileri - I
0
0
0
3
0
0
0
0
0
0
0
0
0
UTBT-II-TA01
Temel Bilgi Teknolojileri - II
0
0
0
3
0
0
0
0
0
0
0
0
0
TMUT-TO01
Temel Mutfak Uygulamaları
0
0
0
4
2
4
2
2
2
0
0
0
0
TURK-I-TA01
Türk Dili - I
0
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
TURK-II-TA01
Türk Dili - II
0
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC203
Türk Mutfak Sanatları - I
0
0
0
2
0
0
4
2
4
2
1
3
0
ASC204
Türk Mutfak Sanatları - II
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC262
Yiyecek - İçecek Kültürü
0
0
2
1
3
2
3
1
3
1
3
4
5
YHPT-TO02
Yiyecek Hazırlama Teknikleri ve Terminolojisi
0
0
0
0
0
0
0
3
5
0
0
0
0
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Program Yeterlilikleri
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Programın Amacı
Genel Bilgi
Öğretim Programının Yapısı
Başarı Değerlendirme
Kayıt Kabul Koşulları
Önceki Öğrenmelerinin Tanınması
Kurallar
Kazanılan Derece
Mezuniyet Koşulları
Mezunların Mesleki Profili
Bir Üst Düzeye Geçiş