Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Genel Bilgi
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Okulumuz Hakkında Kısa Bilgi
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK
1. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
UTAR-I-TA01
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
GTEK-I-TO01
Gıda Bilimi ve Teknolojisi - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
YING-I-TO02
İngilizce - I
Zorunlu
4
0
0
4,0
5,0
MLBG-TO01
Malzeme Bilgisi
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
MUYO-TO02
Mutfak Yönetimi
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
UTBT-I-TA01
Temel Bilgi Teknolojileri - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
TURK-I-TA01
Türk Dili - I
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
YHPT-TO02
Yiyecek Hazırlama Teknikleri ve Terminolojisi
Zorunlu
1
3
0
3,0
3,0
19,0
20,0
Loading…
1. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
2. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
UTAR-II-TA01
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
EPYT-TO02
Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri
Zorunlu
1
3
0
3,0
2,0
GTEK-II-TO01
Gıda Bilimi ve Teknolojisi - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
HJSN-TO01
Hijyen ve Sanitasyon
Zorunlu
2
0
0
2,0
3,0
YING-II-TO02
İngilizce - II
Zorunlu
4
0
0
4,0
5,0
UTBT-II-TA01
Temel Bilgi Teknolojileri - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
TMUT-TO01
Temel Mutfak Uygulamaları
Zorunlu
0
4
0
2,0
2,0
TURK-II-TA01
Türk Dili - II
Zorunlu
2
0
0
2,0
2,0
19,0
20,0
Loading…
2. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
3. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
MUAS-I-TO02
Mesleki Uygulama - I
Zorunlu
0
45
0
23,0
20,0
23,0
20,0
Loading…
3. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
4. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
DAT101
Danışmanlık ve Kariyer Planlama
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
ASC201
Dünya Mutfak Sanatları - I
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
ASC261
Mönü Planlama ve Maliyet Analizi
Zorunlu
2
0
0
2,0
4,0
ASC203
Türk Mutfak Sanatları - I
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
9,0
13,0
Loading…
4. Dönem - Seçmeli Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
ASC271
Genel Turizm
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
GZT171
Güzel Sanatlar - I
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
GIT271
İngilizce - III
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
KYT171
Kültürel Tercihler Yönetimi - I
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
SET171
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - I
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
10,0
7,0
Loading…
4. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
5. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
DAT102
Danışmanlık ve Kariyer Planlama
Zorunlu
1
0
0
1,0
1,0
ASC202
Dünya Mutfak Sanatları - II
Zorunlu
1
4
0
3,0
3,0
ASC204
Türk Mutfak Sanatları - II
Zorunlu
1
4
0
3,0
4,0
ASC262
Yiyecek - İçecek Kültürü
Zorunlu
3
0
0
3,0
5,0
10,0
13,0
Loading…
5. Dönem - Seçmeli Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
ASC272
Egzersiz ve Beslenme
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
GZT172
Güzel Sanatlar - II
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
GIT272
İngilizce - IV
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
KYT172
Kültürel Tercihler Yönetimi - II
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
SET172
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - II
Seçmeli
2
0
0
2,0
4,0
10,0
7,0
Loading…
5. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
6. Dönem - Zorunlu Dersler
Ders Kodu
Ders Adi
Ders Tipi
Teorik
Uygulama
Laboratuar
Kredi
Akts
ETT202
Etkinlik
Zorunlu
0
0
0
0,0
0,0
ASC241
Mesleki Uygulama - II
Zorunlu
0
45
0
23,0
20,0
23,0
20,0
Loading…
6. Dönem - Toplam AKTS : 20
Loading…
Genel Toplam AKTS : 120
Loading…
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Program Yeterlilikleri
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Programın Amacı
Genel Bilgi
Öğretim Programının Yapısı
Başarı Değerlendirme
Kayıt Kabul Koşulları
Önceki Öğrenmelerinin Tanınması
Kurallar
Kazanılan Derece
Mezuniyet Koşulları
Mezunların Mesleki Profili
Bir Üst Düzeye Geçiş