v
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU - GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
  • Export to XLSX
  • Export to PDF
x
Dönem Ascending
Ders Kodu 
Ders Adi 
Ders Tipi Ascending
Teorik 
Uygulama 
Laboratuar 
Kredi 
Akts 
CollapseOpsiyon Adi: (Kredi = 30, AktsKredi = 5)
 CollapseDönem: 1 (Kredi = , AktsKredi = 25)
  CollapseDers Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
   1DNS101Danışmanlık ve Kariyer PlanlamaZorunlu1001,01,0
   1GAS141Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bilimine GirişZorunlu3003,06,0
   1TBS163Temel Bilgi TeknolojileriZorunlu3003,03,0
   1GAI101İngilizce - IZorunlu4205,06,0
   1GMS101Beslenme İlkeleriZorunlu3003,06,0
   1GMS103Yiyecek Hazırlama Teknikleri ve TerminolojisiZorunlu1202,03,0
   1TDS163Türk Dili - Temel Mantık Bilgisi - IZorunlu3003,03,0
   1TAS161Türk Demokrasi Tarihi - IZorunlu2002,03,0
 CollapseDönem: 2 (Kredi = , AktsKredi = 25)
  CollapseDers Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
   2TAS162Türk Demokrasi Tarihi - IIZorunlu2002,03,0
   2GAS166İletişim Becerileri ve İmaj YönetimiZorunlu2002,04,0
   2IIS101İlkyardım ve İş Sağlığı ve GüvenliğiZorunlu2002,03,0
   2DNS102Danışmanlık ve Kariyer PlanlamaZorunlu1001,01,0
   2GAI102İngilizce - IIZorunlu4205,06,0
   2TDS164Türk Dili - Temel Mantık Bilgisi - IIZorunlu3003,03,0
   2GMS102Temel Mutfak UygulamalarıZorunlu1303,04,0
   2GMS104Gıda Bilimi ve TeknolojisiZorunlu2203,06,0
 CollapseDönem: 3 (Kredi = , AktsKredi = 5)
  CollapseDers Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
   3DNS103DanışmanlıkZorunlu1001,01,0
   3GAI103İngilizce - IIIZorunlu4205,06,0
   3GMS201Dünya Mutfak Sanatları - IZorunlu1403,05,0
   3GMS203Türk Mutfak Sanatları - IZorunlu1403,05,0
   3GMS205Turizm Bilgisi ve CoğrafyasıZorunlu3003,05,0
   3GMS207Gıda Güvenliği, Hijyen ve SanitasyonZorunlu2002,04,0
  CollapseDers Tipi: Seçmeli (Kredi = , AktsKredi = 5)
   3SYS121Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - ISeçmeli2002,04,0
   3GSS171Güzel Sanatlar - ISeçmeli2002,04,0
   3PFE101Eğitime GirişSeçmeli3003,04,0
   3PFE103Sınıf YönetimiSeçmeli2002,03,0
 CollapseDönem: 4 (Kredi = , AktsKredi = 5)
  CollapseDers Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
   4GAS202Dünya Mutfak Sanatları - IIZorunlu1403,05,0
   4GAS204Türk Mutfak Sanatları - IIZorunlu1403,05,0
   4DNS104DanışmanlıkZorunlu1001,01,0
   4GAS210Yiyecek-İçecek Servis ve Sunum TeknikleriZorunlu2203,05,0
   4GAI104İngilizce - IVZorunlu4205,06,0
   4GMS202Gastronomi ve SürdürülebilirlikZorunlu2002,04,0
   4ZPY100Zaman ve Proje YönetimiZorunlu2002,03,0
  CollapseDers Tipi: Seçmeli (Kredi = , AktsKredi = 5)
   4SYS122Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - IISeçmeli2002,04,0
   4GSS172Güzel Sanatlar - IISeçmeli2002,04,0
   4PFE102Öğretim İlke ve YöntemleriSeçmeli3003,04,0
   4PFE104Özel Öğretim YöntemleriSeçmeli3003,04,0
 CollapseDönem: 5 (Kredi = , AktsKredi = 5)
  CollapseDers Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
   5GAS301Dünya Mutfak Sanatları - IIIZorunlu1403,05,0
   5GAS307Türk Mutfak Sanatları - IIIZorunlu1403,05,0
   5GAS305Menü Yönetimi ve Maliyet AnaliziZorunlu3003,05,0
   5GMS301Temel Seviye PastacılıkZorunlu1202,03,0
   5GMS303Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde OtomasyonZorunlu2002,02,0
   5GAS313Alan İngilizcesi - IZorunlu4205,06,0
  CollapseDers Tipi: Seçmeli (Kredi = , AktsKredi = 5)
   5KTY102Kültürel Tercihler YönetimiSeçmeli2002,04,0
   5FRA161Fransızca - ISeçmeli2002,04,0
   5PFE107Eğitim PsikolojisiSeçmeli3003,04,0
   5PFE105Rehberlik ve Özel EğitimSeçmeli3003,04,0
   5GMS321Yiyecek - İçecek İşletmelerinde Hizmet KalitesiSeçmeli2002,04,0
 CollapseDönem: 6 (Kredi = , AktsKredi = 5)
  CollapseDers Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
   6GAS362Gıda Muhafaza YöntemleriZorunlu3003,05,0
   6GAS304İleri Seviye PastacılıkZorunlu1303,05,0
   6GMS302Yiyecek - İçecek YönetimiZorunlu3003,04,0
   6GMS304Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetim SistemleriZorunlu2002,03,0
   6GAS308Alan İngilizcesi - IIZorunlu4205,06,0
  CollapseDers Tipi: Seçmeli (Kredi = , AktsKredi = 5)
   6FRA162Fransızca - IISeçmeli2002,04,0
   6ARS122Araştırma Yöntem ve TeknikleriSeçmeli3003,04,0
   6PFE106Eğitimde Ölçme ve DeğerlendirmeSeçmeli3003,04,0
   6PFE108Öğretim TeknolojileriSeçmeli2002,03,0
   6GMS322Gastoronomide Yeni Yaklaşımlar ve EğilimlerSeçmeli3003,04,0
 CollapseDönem: 7 (Kredi = , AktsKredi = 5)
  CollapseDers Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
   7GAS403Tesis Yönetimi ve TasarımıZorunlu2103,04,0
   7GAS401İçecek ve MiksolojiZorunlu0201,03,0
   7BIP401Bitirme ProjesiZorunlu3204,06,0
   7GAS407Girişimcilik ve İş KurmaZorunlu3003,03,0
   7GMS401Tarif Geliştirme ve UygulamalarıZorunlu1303,04,0
   7GAS413Alan İngilizcesi - IIIZorunlu4205,06,0
  CollapseDers Tipi: Seçmeli (Kredi = , AktsKredi = 5)
   7FRA103Fransızca - IIISeçmeli2002,04,0
   7EOS171Ekolojik Okuryazarlık ve Sürdürebilirlik Seçmeli2002,04,0
   7GAS421Kapadokya MutfağıSeçmeli1202,04,0
   7GAS423Hizmet Sektöründe İnsan Kaynakları YönetimiSeçmeli2002,04,0
 CollapseDönem: 8 (Kredi = , AktsKredi = 5)
  CollapseDers Tipi: Zorunlu (Kredi = , AktsKredi = 25)
   8GAS402İşyeri UygulamasıZorunlu042024,030,0
  CollapseDers Tipi: Seçmeli (Kredi = , AktsKredi = 5)
   8PFE109Öğretmenlik UygulamasıSeçmeli1805,010,0
        Kredi = AktsKredi =