v
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU - GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Ders Kodu 
Ders Adı 
PY1 
PY2 
PY3 
PY4 
PY5 
PY6 
PY7 
PY8 
PY9 
PY10 
PY11 
PY12 
PY13 
PY14 
PY15 
GAS313Alan İngilizcesi - I000005000000000
GAS308Alan İngilizcesi - II000005000000000
GAS413Alan İngilizcesi - III000005000000000
GMS101Beslenme İlkeleri543200414045540
BIP401Bitirme Projesi342532532433432
GMS201Dünya Mutfak Sanatları - I114520422211010
GAS202Dünya Mutfak Sanatları - II103510415101000
GAS301Dünya Mutfak Sanatları - III201502445224331
PFE107Eğitim Psikolojisi000000000000000
PFE106Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme000000000001000
PFE101Eğitime Giriş000000000001001
EOS171Ekolojik Okuryazarlık ve Sürdürebilirlik 000000000000002
FRA161Fransızca - I000005000000000
FRA162Fransızca - II000005000000000
FRA103Fransızca - III000005000000000
GMS322Gastoronomide Yeni Yaklaşımlar ve Eğilimler300200221004320
GAS141Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bilimine Giriş411200010003003
GMS202Gastronomi ve Sürdürülebilirlik222120231232233
GMS104Gıda Bilimi ve Teknolojisi544300434235540
GMS207Gıda Güvenliği, Hijyen ve Sanitasyon212000420100030
GMS304Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetim Sistemleri344210422423352
GAS362Gıda Muhafaza Yöntemleri100000400000020
GAS407Girişimcilik ve İş Kurma121020000122323
GSS171Güzel Sanatlar - I000000000000001
GSS172Güzel Sanatlar - II000000000000001
GAS423Hizmet Sektöründe İnsan Kaynakları Yönetimi242330000001303
GAS401İçecek ve Miksoloji211321441223333
GAS304İleri Seviye Pastacılık312421344333333
GAS166İletişim Becerileri ve İmaj Yönetimi000030000200000
IIS101İlkyardım ve İş Sağlığı ve Güvenliği000000000000000
GAI101İngilizce - I000005000000000
GAI102İngilizce - II000005000000000
GAI103İngilizce - III000005000000000
GAI104İngilizce - IV000005000000000
GAS402İşyeri Uygulaması122420444214421
GAS421Kapadokya Mutfağı322331434323333
KTY102Kültürel Tercihler Yönetimi000000000000001
GAS305Menü Yönetimi ve Maliyet Analizi422300533255510
PFE108Öğretim Teknolojileri000000000001000
PFE109Öğretmenlik Uygulaması000000000001000
PFE104Özel Öğretim Yöntemleri000000000000001
PFE105Rehberlik ve Özel Eğitim000000000000001
SYS121Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - I000000000200000
SYS122Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - II000000000200000
PFE103Sınıf Yönetimi000000000000000
GMS401Tarif Geliştirme ve Uygulamaları422431445434434
TBS163Temel Bilgi Teknolojileri000000000000500
GMS102Temel Mutfak Uygulamaları000300324001220
GMS301Temel Seviye Pastacılık212140000100033
GAS403Tesis Yönetimi ve Tasarımı211140000100022
GMS205Turizm Bilgisi ve Coğrafyası212140000100033
TAS161Türk Demokrasi Tarihi - I000000000000004
TAS162Türk Demokrasi Tarihi - II000000000000004
TDS163Türk Dili - Temel Mantık Bilgisi - I000001000000000
TDS164Türk Dili - Temel Mantık Bilgisi - II000000000000000
GMS203Türk Mutfak Sanatları - I010200133101000
GAS204Türk Mutfak Sanatları - II002400212100110
GAS307Türk Mutfak Sanatları - III200501435414412
GMS321Yiyecek - İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesi234100421543351
GMS302Yiyecek - İçecek Yönetimi101100120041100
GMS103Yiyecek Hazırlama Teknikleri ve Terminolojisi112300223101010
GMS303Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Otomasyon101100120041100
GAS210Yiyecek-İçecek Servis ve Sunum Teknikleri211010220200030