Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Genel Bilgi
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Okulumuz Hakkında Kısa Bilgi
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK
Ders Kodu
Ders Adı
PY1
PY2
PY3
PY4
PY5
PY6
PY7
PY8
PY9
PY10
PY11
PY12
PY13
ATT161
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
0
3
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ATT162
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II
0
3
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC201
Dünya Mutfak Sanatları - I
3
4
2
3
3
2
3
4
4
5
3
2
3
ASC202
Dünya Mutfak Sanatları - II
0
0
0
2
3
0
2
3
1
3
2
1
0
ASC274
Egzersiz ve Beslenme
5
0
0
0
5
0
0
0
3
0
5
0
0
ASC102
Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri
0
0
0
3
3
4
0
3
4
0
2
2
0
ASC273
Genel Turizm
0
0
2
0
2
0
0
0
0
2
2
0
2
GZT103
Güzel Sanatlar - I
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
GZT104
Güzel Sanatlar - II
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC164
Hijyen ve Sanitasyon
0
0
0
2
3
4
2
0
0
0
0
0
0
GIT203
İngilizce - III
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
KYT173
Kültürel Tercihler Yönetimi - I
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
KYT174
Kültürel Tercihler Yönetimi - II
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC141
Mesleki Uygulama - I
0
0
0
0
0
0
0
0
5
0
0
0
0
ASC241
Mesleki Uygulama - II
1
0
1
1
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC162
Mutfak Yönetimi
0
0
0
5
1
0
0
5
0
0
0
1
0
SET104
Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - II
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
TTT161
Temel Bilgi Teknolojileri
0
0
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC104
Temel Mutfak Uygulamaları
0
0
0
4
5
4
2
2
4
0
0
0
0
TRT161
Türk Dili - I
0
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
TRT162
Türk Dili - II
0
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC203
Türk Mutfak Sanatları - I
0
0
0
2
0
0
4
2
4
2
1
3
0
ASC204
Türk Mutfak Sanatları - II
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
ASC206
Yiyecek - İçecek Kültürü
0
0
2
1
3
2
3
1
3
1
3
4
5
ASC101
Yiyecek Hazırlama Teknikleri ve Terminolojisi
0
0
0
5
5
2
0
3
5
2
0
0
0
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Program Yeterlilikleri
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Program Yeterlilikleri - Alanları
TYYÇ/Prog. Yeterlilikler Matrisi
Programın Amacı
Genel Bilgi
Öğretim Programının Yapısı
Başarı Değerlendirme
Kayıt Kabul Koşulları
Önceki Öğrenmelerinin Tanınması
Kurallar
Kazanılan Derece
Mezuniyet Koşulları
Mezunların Mesleki Profili
Bir Üst Düzeye Geçiş