Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Genel Bilgi
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Okulumuz Hakkında Kısa Bilgi
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU - SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ
Ders Kodu
Ders Adı
PY1
PY2
PY3
PY4
PY5
PY6
PY7
PY8
PY9
PY10
PY11
PY12
PY13
ATS161
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
3
0
ATS162
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
3
0
SKH221
Beceri Eğitimi - I
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
2
0
2
SKH222
Beceri Eğitimi - II
0
0
4
1
0
1
1
1
0
0
0
0
1
SKH207
Ekip Kaynak Yönetimi
3
0
0
3
3
2
1
3
0
3
0
0
0
SKH202
Genel İngilizce Alıştırmaları - II
0
0
4
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
GZS173
Güzel Sanatlar - I
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
4
0
SKH209
Havacılık Güvenliği
3
2
3
2
3
3
1
5
0
3
2
1
5
SKH102
İkram ve Servis Hizmetleri
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
1
KIN101
İngilizce - I
0
0
4
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
SKH265
Kişisel Bakım ve İmaj Yönetimi
1
0
0
0
1
0
0
0
0
0
0
0
1
SKH266
Kültürel Tercihler Yönetimi
1
3
0
0
0
0
0
0
0
0
0
3
0
SKH203
Operasyonel Uygulamalar - I
0
0
0
2
0
2
0
2
0
0
0
0
1
SKH204
Operasyonel Uygulamalar - II
0
0
0
0
2
0
0
2
0
0
1
0
0
SKH103
Sivil Havacılığa Giriş
2
0
2
3
4
2
4
4
0
0
0
0
4
SKH210
Tehlikeli Maddeler
5
0
0
3
5
5
2
4
5
0
0
3
5
TTS161
Temel Bilgi Teknolojileri
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
5
0
0
SKH104
Temel İletişim Becerileri
2
2
0
0
0
0
0
0
0
2
0
0
1
SKH206
Temel Sağlık Bilgisi ve İlk Yardım
0
0
0
0
0
0
0
0
5
0
0
0
0
TRS161
Türk Dili - I
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
TRS162
Türk Dili - II
0
5
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
SKH101
Uçucu Personel Görev ve Sorumlulukları
0
0
0
0
0
1
0
0
0
0
0
0
0
Loading…
Program Bilgileri
Öğretim Programı
Program Yeterlilikleri
Ders-Program Yeterlilik İlişkileri
Program Yeterlilikleri - Alanları
TYYÇ/Prog. Yeterlilikler Matrisi
Programın Amacı
Genel Bilgi
Öğretim Programının Yapısı
Başarı Değerlendirme
Kayıt Kabul Koşulları
Önceki Öğrenmelerinin Tanınması
Kurallar
Kazanılan Derece
Mezuniyet Koşulları
Mezunların Mesleki Profili
Bir Üst Düzeye Geçiş