v
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU - GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Ders Kodu 
Ders Adı 
PY1 
PY2 
PY3 
PY4 
PY5 
PY6 
PY7 
PY8 
PY9 
PY10 
PY11 
PY12 
PY13 
PY14 
PY15 
GAS101Beslenme İlkeleri513210432101121
GAS201Dünya Mutfak Sanatları - I311530334304431
GAS202Dünya Mutfak Sanatları - II311530334304431
GAS301Dünya Mutfak Sanatları - III311530334304431
GAS106Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri301330333503310
FRA161Fransızca - I000000000000000
GAS115Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bilimine Giriş533310111204424
GAS372Gastronomide Yeni Yaklaşımlar ve Eğilimler531310111105511
GAS109Gıda Bilimi ve Teknolojisi - I513210333101121
GAS104Gıda Bilimi ve Teknolojisi - II513210333101121
GAS112Gıda Güvenliği, Hijyen ve Sanitasyon124010420401251
GAS362Gıda Muhafaza Yöntemleri522110430103330
GAS461Girişimcilik ve İş Kurma103030100135522
GSS171Güzel Sanatlar - I000000000000003
GSS172Güzel Sanatlar - II000000000000003
GAS473Hizmet Sektöründe İnsan Kaynakları Yönetimi111020000004402
GAS401İçecek ve Miksoloji501530340503310
GAS304İleri Seviye Pastacılık311430343505420
ILK101İlk Yardım000000000000030
ING101İngilizce - I000005000000000
ING102İngilizce - II000005000000000
INK201İngilizce - III000004000000000
INK202İngilizce - IV000003000000000
INK301İngilizce - V000004000000000
INK302İngilizce - VI000006000000000
INK401İngilizce - VII000005000000000
ISG101İş Sağlığı ve Güvenliği000000000000042
GAS402İşyeri Uygulaması533430553415542
GAS361Konaklama İşletmelerinin Yapısı332120000013322
KTY102Kültürel Tercihler Yönetimi000000000000000
GAS363Menü Yönetimi ve Maliyet Analizi211110300153311
SYS121Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - I000000000200000
SYS122Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz - II000000000200000
GAS405Tarif Geliştirme ve Uygulamaları300430434404510
TBS101Temel Bilgi Teknolojileri000000000000300
GAS105Temel Mutfak Uygulamaları - I111320333503421
GAS114Temel Mutfak Uygulamaları - II200330333503321
GAS403Tesis Yönetimi ve Tasarımı552510132135522
GAS207Turizm Bilgisi ve Coğrafyası511110000005503
TAS161Türk Demokrasi Tarihi - I000000000000004
TAS162Türk Demokrasi Tarihi - II000000000000004
TDS161Türk Dili - Temel Mantık Bilgisi - I000001000000000
TDS162Türk Dili - Temel Mantık Bilgisi - II000003000000002
GAS203Türk Mutfak Sanatları - I311530334304431
GAS204Türk Mutfak Sanatları - II311530334304431
GAS307Türk Mutfak Sanatları - III311530334304431
GAS306Yiyecek - İçecek Yönetimi444110110155511
GAS113Yiyecek Hazırlama Teknikleri ve Terminolojisi212420323502311
GAS371Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesi544210110015541
GAS208Yiyecek-İçecek Servis ve Sunum Teknikleri124230121203410
GAS364Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi111220211114411